Η Τσέλσι πάει για το απόλυτο μπαμ το καλοκαίρι του 2024 με φορ αξίας 130.000.000 ευρώ

Πρώτος στόχος της Τσέλσι για το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Βίκτορ Όσιμεν όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι. Ποιο το σχέδιο των μπλε.

Η Τσέλσι πάει για το απόλυτο μπαμ το καλοκαίρι του 2024 με φορ αξίας 130.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν θέλει να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η Τσέλσι και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι οι μπλε καταστρώνουν τα πλάνα τους για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το deal.

Ο Όσιμεν αποτελεί τον πρώτο στόχο της Τσέλσι όχι όμως για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά για το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το γεγονός πως ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Τα δεδομένα του deal ανάμεσα στη Νάπολι και τον Νιγηριανό άσο προβλέπουν ρήτρα αποχώρησής του ύψους 130.000.000 ευρώ ποσό που είναι πρόθυμη να καταβάλει η Τσέλσι σε περίπτωση που προχωρήσει στις απαραίτητες πωλήσεις.

Θυμίζουμε πως για τον Όσιμεν είχε φτάσει στα γραφεία της ιταλικής ομάδας πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από την Αλ Αχλί η οποία και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον πρόεδρο των Ιταλών, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Πάντως, πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους ανθρώπους της Τσέλσι να σχεδιάζουν να κινηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον φορ αποκάλυψη της Χιρόνα, Αρτέμ Ντόβμπικ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Ο Μουρίνιο περιμένει τον Μπονούτσι αλλά βολιδοσκοπεί και άσο της Τσέλσι

Ρόμα: Σε ισχύ και πάλι η ρήτρα-δώρο του Ντιμπάλα, ποιο το κρυφό χαρτί των Ιταλών

Ο Νεϊμάρ άλλαξε χρόνο με μυθική αλλαγή στο μαλλί του, τον αντέγραψε και ο γιος του

News 24/7

24MEDIA NETWORK