Η Παρί τον έστειλε στη Λειψία, αυτός κάνει παπάδες και γίνεται προσπάθεια για την ανατροπή

Πρόθυμη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει στο ρόστερ της τον Τσάβι Σίμονς είναι η Λειψία σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Η Παρί τον έστειλε στη Λειψία, αυτός κάνει παπάδες και γίνεται προσπάθεια για την ανατροπή
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας AP

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποιείβμε τη φανέλα της Λειψίας ο Τσάβι Σίμονς και δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Ο 20χρονος Ολλανδός επιθετικός αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από την Παρί η οποία το περασμένο καλοκαίρι ενεργοποίησε τη ρήτρα επαναγοράς ύψους 6.000.000 ευρώ και τον έκανε δικό της από την Αϊντχόφεν.

Για το μέλλον του παίκτη μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρούμπεν Σρέντερ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ και την ερχόμενη σεζόν.

"...Ο Τσάβι περνάει καλά εδώ και έχει δεθεί μαζί μας. Κάναμε τα πάντα προκειμένου να έρθει. Πρέπει να τα καταφέρουμε ξανά..."

Πάντως, το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς οι ιθύνοντες της Παρί είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξέλιξή του και φέρεται πως θα τον φέρουν πίσω στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν ο Σίμονς έχει καταγράψει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 γκολ και 9 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λεβερκούζεν παλεύει για την "έκπληξη" και πήρε σπουδαία απόφαση εν όψει Γενάρη

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου ζήτησε παίκτη που η Γιουβέντους έδιωξε με συνοπτικές διαδικασίες το καλοκαίρι

Μπάγερν: Όνειρο ήταν και πάει ο Αραούχο, ποιο το σχέδιο του Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK