Μπάγερν: Όνειρο ήταν και πάει ο Αραούχο, ποιο το σχέδιο του Τούχελ

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα έκανε γνωστή στους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου ο Ρόναλντ Αραούχο, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Μπάγερν: Όνειρο ήταν και πάει ο Αραούχο, ποιο το σχέδιο του Τούχελ
Ο Ρόναλντ Αραούχο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σαχτάρ AP

Ασφυκτικές πιέσεις στον Ρόναλντ Αραούχο προκειμένου να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να γίνει κάτοικος Μονάχου από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο άσκησε ο Τόμας Τούχελ αλλά από ότι φαίνεται έλαβε το οριστικό "όχι".

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, με τον Ουρουγουανό στόπερ να φέρεται πως ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Μπάγερν πως επιθυμία του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να παραμείνει στο στρατόπεδο της Μπάρτσα.

Η γερμανική ομάδα ήταν διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό άνω των 80.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά ο Αραούχο ξεκαθάρισε πως πρώτος του στόχος είναι η παραμονή στη Βαρκελώνη.

Πάντως, δεν αποκλείεται οι Βαυαροί να επανέλθουν και πάλι το καλοκαίρι του 2024 και να καταθέσουν επίσημη προσφορά για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Μέχρι τότε βέβαια ο Αραούχο θα έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ πιθανότατα μέχρι το 2028.

Θυμίζουμε πως πλην του Αραούχο, ο Τούχελ έχει στη λίστα του άλλη μία 5αδα με κεντρικούς αμυντικούς που εξετάζει για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Έτσι λέει "αντίο" στο τέλος της σεζόν ο Τσάβι

Η Άρσεναλ κυνηγά στόπερ αξίας 60 εκατ. που έχει στα ραντάρ του και ο Τεν Χαχ

Μάντσεστερ Σίτι, ασταμάτητη: Έκλεισε και το 15χρονο παιδί "θαύμα" της Λιντς

News 24/7

24MEDIA NETWORK