Η Πάρμα φώναξε: "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!"

Μετά το σοκ της διάλυσης το 2015, η Πάρμα αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της και το Σάββατο (17/6) κατάφερε να πάρει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας! Απίστευτες εικόνες με οπαδούς και παίκτες να κλαίνε (VIDEO).

Η Πάρμα φώναξε: "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!"

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στην τρίτη κατηγορία, η Πάρμα μπήκε στην αρένα των... πλέι οφ ανόδου και ύστερα από δύσκολους και επεισοδιακούς αγώνες, πήρε το ένα εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (16/7) κόντρα στην Αλεσάντρια.

Αυτή η άνοδος δεν μπορούσε να χαθεί με τίποτα, αφού η μοίρα το όφειλε στη σπουδαία αυτή ομάδα. Σκαβόνε και Νοτσιολίνι έγραψαν τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, καθώς με τα δικά τους γκολ ήρθε η νίκη με 2-0 και ταυτόχρονα η άνοδος στη δεύτερη κατηγορία.

Με το σφύριγμα της λήξης παίκτες, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι ( μεταξύ των οποίων και ο Ερνάν Κρέσπο) έγιναν ένα κουβάρι. Τα δάκρυα χαράς δεν άργησαν να έρθουν στο "Αρτέμιο Φράνκι" και οι στιγμές που καταγράφτηκαν ήταν πραγματικά συγκλονιστικές.

Εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο πιστός αρχηγός της Πάρμα, Αλεσάντρο Λουκαρέλι ( παίζει στην ομάδα από το 2008), ο οποίος στα 39 του χρόνια ένιωσε πως ήταν... ευθύνη του να αφήσει σε καλά χέρια τους "σταυροφόρους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK