Η πιο αντρίκια δήλωση του Τέβες για την επιλογή του να πάει στην Κίνα

Ο Κάρλος Τέβες στα 33 του χρόνια επέστρεψε στην Μπόκα για να κατακτήσει τίτλους, έχοντας νωρίτερα... ναυλώσει καράβι για να μεταφέρει τα χρήματα που πήρε από την επτάμηνη παρουσία του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Boca Juniors' forward Carlos Tevez celebrates scoring against River Plate during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Dec. 11, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
tevez AP IMAGES

Ο Κάρλος Τέβες επέστρεψε στη Μπόκα και αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να κουνηθεί από το Μπουένος Άιρες, διότι στα 33 του πλέον είναι αποφασισμένος να τελειώσει την καριέρα του στο "Μπομπονέρα".

Καλεσμένος στο πάνελ αθλητικής εκπομπής στην πατρίδα του ο πρώην στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τη φανέλα της κινεζικής Shenhua κι ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής...

Τους επτά μήνες, λοιπόν, που έμεινε στην Σανγκάη (παίζοντας 20 ματς, ενώ σκόραρε 4 φορές) ο Τέβες τους χαρακτήρισε... διακοπές: " Επτά μήνες βρισκόμουν σε διακοπές. Η Κίνα δεν ήταν για μένα... Από τη στιγμή που έφτασα στη χώρα αυτή ήξερα ότι δεν είναι για μένα και ήθελα να φύγω. Την ώρα των αγώνων αναρωτιόμουν γιατί ήρθα!"

Διακοπές πάντως με εβδομαδιαίες αποδοχές κοντά στις 700.000 ευρώ, όπως φημολογείται δεν το λες και άσχημα. Και τα μισά να πήρε απ' αυτά που γράφτηκαν ο Κάρλος Τέβες μας έδωσε ένα καλό μάθημα πώς να ζεις ωραία τη ζωή σου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK