Η πιο... έξυπνη ευχή στην Γιουβέντους ήρθε από την Alitalia!

Η Γιουβέντους ταξίδεψε στο Κάρντιφ για τον τελικό του Champions League και η αεροπορική εταιρία που ανέλαβε τη μεταφορά των Τορινέζων, ευχήθηκε για την κούπα με... στιλ!

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, center, arrives with his teammates in Cardiff, Wales, Friday June 2, 2017. Real Madrid will play Juventus in the final of the Champions League soccer match in Cardiff on Saturday. (UEFA Pool via AP)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, center, arrives with his teammates in Cardiff, Wales, Friday June 2, 2017. Real Madrid will play Juventus in the final of the Champions League soccer match in Cardiff on Saturday. (UEFA Pool via AP) AP

Εδώ και λίγες ώρες η αποστολή της Γιουβέντους βρίσκεται στο Κάρντιφ όπου το βράδυ του Σαββάτου θα διεκδικήσει το 3ο Champions League στην ιστορία του συλλόγου, με τους άσους των "μπιανκονέρι" να αναχωρούν από το αεροδρόμιο Caselle μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Οι ευχές για επιστροφή στο Τορίνο με την κούπα "έδιναν και έπαιρναν", ωστόσο την πιο.. στιλάτη ευχή φρόντισε να τη δώσει η Alitalia με την οποία "πέταξαν" οι Τορινέζοι.

"Καλή πτήση και καλή επιτυχία παιδιά. Για την επιστροφή έχουμε κρατήσει μία θέση ελεύθερη", ανέφερε η αεροπορική εταιρία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, υποννοώντας προφανώς πως η ελεύθερη θέση είναι για το βαρύτιμο τρόπαιο του CL.

Photo Credits: UEFA Pool via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK