Η πίστη στον Πέλκα

Ο Αγγελος Αναστασιάδης εκτιμά τις δυνατότητες του νεαρού μεσοεπιθετικού και είναι ένα από τα "στοιχήματα" που θέλει να κερδίσει την ερχόμενη σεζόν.

Η πίστη στον Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας πήρε τις πρώτες του ευκαιρίες στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Γιώργο Δώνη. Ο 45χρονος τεχνικός του είχε εμπιστευτεί σε 16 ματς της σεζόν 2012-13 μία θέση στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου" και αυτός πρόλαβε να δείξει κάποια δείγματα του ταλέντου του. Την περασμένη περίοδο, πάντως, παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εξελίχθηκε σε ένα από τα πρώτα βιολιά των "κοκκινόμαυρων", σκοράροντας σε 18 συμμετοχές επτά γκολ, μοίρασε πέντε ασίστ, ενώ συν τοις άλλοις κέρδισε εμπειρίες από ένα πρωτάθλημα όπως της Football League που διακρίνεται για τη δύναμή του. Έφτασε, έτσι, όπως φαίνεται το πλήρωμα του χρόνου ο Δημήτρης Πέλκας να ξαναγωνιστεί με τα "ασπρόμαυρα".

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε παρακολουθήσει πέρσι αρκετά παιχνίδια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και εκτιμά τις δυνατότητες του 21χρονου μεσοεπιθετικού. Τον γνωρίζει από πρώτο χέρι και θεωρεί ότι διαθέτει ποιοτικά στοιχεία και πως αν δουλέψει σωστά, κυρίως, στον τομέα της δύναμης, μπορεί να έχει την επιθυμητή εξέλιξη. Είναι ένα από τα "στοιχήματα" θέλει να κερδίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK