Η... πολύ διαφορετική σεζόν του Κίτσιου

Οι συμμετοχές του Στέλιου Κίτσιου που εφέτος έπεσαν στο μισό σε σχέση με την περασμένη σεζόν και η τεράστια διαφορά αναφορικά με τους αγώνες που ήταν βασικός τις δύο τελευταίες αγωνιστικές χρονιές.

Η... πολύ διαφορετική σεζόν του Κίτσιου

O Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε στο ματς (5/4) με την Ξάνθη και έτσι πήρε χρόνο συμμετοχής σε αγώνα του ΠΑΟΚ μετά από μεγάλο διιάστημα. Αυτό αναφέρεται γιατί πριν από το ματς με την ακριτική ομάδα, ο τελευταίος αγώνας που έπαιξε ήταν αυτός με τον Αστέρα Τρίπολης στις 14/3. Γενικώς η εφετινή σεζόν για τον Κίτσου δεν έχει καμιά σχέση με την περσινή καθώς οι συμμετοχές του μειώθηκαν ουσιαστικά στο μισό.

Ο ίδιος την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2013-14) ήταν από τους παίκτες στους οποίους ο ΠΑΟΚ στηρίχτηκε πολύ. Έπαιξε σε 46 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, εκ των οποίων στα 42 ήταν βασικός (συνολικά πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ). Σε κάποια παιχνίδια μάλιστα είχε καλή απόδοση και... άρεσε.

Όσο για εφέτος (σεζόν 2014-15); Ο Κίτσιου έχει παίξει σε 22 αγώνες και στα 13 ήταν βασικός (συνολικά έδωσε δύο ασίστ). Σε κάποια παιχνίδια είναι γεγονός πως δεν "άρπαξε" την ευκαιρία που του δόθηκε, με την έννοια πως δεν είχε τόσο καλή απόδοση.

Βέβαια, κατά το διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ έχει δείξει πως έχει δυνατότητες και καλείται στο εξής να δείξει και πάλι το τι μπορεί να κάνει, εφόσον του δίνει χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Γεωργιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK