Η πράσινη φανέλα της εθνικής Ιταλίας θυμίζει Λεβαδειακό των 80s

Βαθύ σκούρο πράσινο; Στον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, η Ιταλία θα παραταχθεί θυμίζοντας τους 'πράσινους' της Βοιωτίας.

H εθνική Ιταλίας ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης της με την Πορτογαλία
H εθνική Ιταλίας ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης της με την Πορτογαλία AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Ιταλία θα παραταχθεί στον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας με μια ολοκαίνουρια εμφάνιση σε σκούρο πράσινο. Η φανέλα αυτή αποτελεί ένα ένα σπουδαίο δείγμα της ιταλικής αισθητικής, που φλερτάρει ήδη με το να γίνει viral, με το να δούμε πάρα πολύ όμορφους άνδρες και γυναίκες, χωρίς κάποια σχέση με το ποδόσφαιρο, να τη φορούν με διάθεση καθαρά μη αθλητική. Η φανέλα, λοιπόν, που θα φορέσει η εθνική Ιταλίας σε ένα ματς που ελπίζουμε να αντιμετωπίσει με επιείκεια την ελληνική ομάδα, είναι αυτή.

Αν κοιτάξουμε λίγο πιο προσεκτικά τα χρώματα, η μνήμη μας θα ξυπνήσει αναμνήσεις από την εποχή που μια ομάδα με έντονα πράσινα χρώματα, η... Σέλτικ της Βοιωτίας, έπαιζε στην Α' Εθνική. Ο Λεβαδειακός και η εθνική Ιταλίας είναι δυο ομάδες που μοιάζουν ελάχιστα μεταξύ τους, παρ' όλα αυτά, οι τάσεις στο ιταλικό design έφεραν τη φανέλα της 'σκουάντρα ατζούρα' λίγο πιο κοντά στην εποχή που ο Τάκης Λεμονής και ο Κώστας Τσάνας αντιμετώπιζαν τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο και την ΑΕΚ του 1989. Ή ακόμα πιο κοντά στο τέλος της δεκαετίας του '90, σε μια δύσκολη εποχή που η ομάδα της Λιβαδειάς μαχόταν για την επιβίωση της στη Γ' Εθνική.

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΑΕΚ-Λεβαδειακός 5-1 , από το πρωτάθλημα της περιόδου 1988-89.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΑΕΚ-Λεβαδειακός 5-1 , από το πρωτάθλημα της περιόδου 1988-89. ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Η πράσινη φανέλα της εθνικής Ιταλίας θυμίζει Λεβαδειακό των 80s

Ταιριάζει το σκούρο πράσινο στην εθνική Ιταλίας; Είναι ο 80s Λεβαδειακός η ομάδα που φόρεσε καλύτερα τα σκούρα πράσινα από κάθε άλλη στην Α' Εθνική; Οι ερωτήσεις μας είναι πολλές, οι απαντήσεις ελπίζουμε να έρθουν μετά την αναμέτρηση Ιταλίας-Ελλάδας.

Fact: Η Ιταλία θα φορέσει για πρώτη φορά μια φανέλα στα χρώματα του εθνικού εμβλήματός της. Οι παραδοσιακές μπλε εμφανίσεις τιμούν τα χρώματα της βασιλικής οικογένειας, όπως καταγράφηκε στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, από το 1860 ως το 1946.

Πόσες εκπλήξεις έγιναν τελικά την προηγούμενη αγωνιστική στο Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK