Η Πριμέρα γίνεται... ριάλιτι!

Έξι ποδοσφαιριστές της LaLiga ήρθαν σε συμφωνία με συνδρομητικό κανάλι έτσι ώστε η καριέρα τους να γίνει... ριάλιτι, που θα προβάλλεται μέσω από το Amazon Prime!

Barcelona's Lionel Messi, centre, greets Real Madrid's Cristiano Ronaldo, second right, before the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco)
Lionel Messi Cristiano Ronaldo benzema AP IMAGES

Καλώς ή κακώς τα ριάλιτι έχουν κατακλύσει την τηλεόραση σε ολόκληρο τον κόσμο κάτι που έχουμε μάθει από πρώτο... χεράκι στην Ελλάδα ( βλ. survivor, master chef κτλπ). Ριάλιτι όμως μέσα από τα αποδυτήρια κορυφαίων ομάδων πρώτη φορά θα δούμε.

Ποδοσφαιριστές σε συνεργασία με την LaLiga ήρθαν σε συμφωνία με το Amazon Prime έτσι ώστε οι συνδρομητές να απολαμβάνουν τις... περιπέτειες τους στα γήπεδα της Πριμέρα.

Ποιοι είναι αυτοί; Πρόκειται για τους Σαούλ (Ατλέτικο), Ινιάκι Γουίλιαμς (Μπιλμπάο), Αντρές Γκουαρδάδο (Μπέτις), Εντουάρντο Μπερίσο (πρώην προπονητής της Σεβίλης), Αμάια Γοροστίθα (πρόεδρος της Εϊμπάρ), Κίκε Κάρσελ (τεχνικός διευθυντής της Χιρόνα) και άλλοι παίκτες που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Στόχος του Amazon είναι να δουν οι τηλεθεατές τους πως ζουν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μέσα από τα μάτια τους. Νίκες, ήττες, νεύρα, τσακωμοί, χαρές, τίτλοι και όλα τα συναισθήματα.

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK