Η πρώην αρχηγός της Μπόκα έχει τατουάζ Μαραντόνα και Ρονάλντο

Η Γιάμιλα Ροντρίγκες είναι η πρώην αρχηγός της Μπόκα και το "11" της Αργεντινής. Είναι μεγάλη φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Argentina's Yamila Rodriguez celebrates scoring her side's second goal against Uruguay during a Women's Copa America soccer match in Armenia, Colombia , Friday, July 15, 2022. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Η Γιάμιλα Ροντρίγκες AP PHOTO/DOLORES OCHOA

Η 24χρονη Γιάμιλα Ροντρίγκες είναι η πρώην αρχηγός της Μπόκα Τζούνιορς. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ είναι και διεθνής με την Αργεντινή, φορώντας το "11" στην πλάτη. Η Γιάμιλα έχει κοντά 250.000 followers στα social media συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις στις αναρτήσεις της.

Επίσης, η Ροντρίγκες έχει πολλά τατουάζ. Δύο από αυτά κέντρισαν το ενδιαφέρον. Στο αριστερό της πόδι στον τετρακέφαλο η νυν παίκτρια της Παλμέιρας έχει ακολουθήσει την παράδοση. Ζωγραφισμένος ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κι κάτω από τον Ντιεγκίτο δεν είναι ο Μέσι. Είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το αντίπαλο δέος του Λίο. Η Γιάμιλα Ροντρίγκες έχει κάνει την προσωπογραφία του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ενώ τον έχει και αυτοκόλλητο στο κινητό της. Δεν τη κρύβει τη συμπάθειά της η νεαρή αθλήτρια.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Το συμβολικό ποσό που θα πάρει για τον Ντεπάι

Η απέλπιδα προσπάθεια να κρύψουν σιδερογροθιά που έπεσε στο Ανκαρακουτσού - Μπεσίκτας

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK