Μπαρτσελόνα: Το συμβολικό ποσό που θα πάρει για τον Ντεπάι

Λίγα χρήματα εξασφαλίζει η Μπάρτσα από τη μετακίνηση του Ντεπάι στην Ατλέτικο. Είχε πάει ελεύθερος στην Βαρκελώνη.

Memphis Depay of the Netherlands listens the question from journalists during Netherlands official press conference on the eve of World Cup soccer match between Netherlands and Argentina in Doha, Qatar, Thursday, Dec. 8, 2022. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Ο Μέμφις Ντεπάι AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Το πρότζεκτ Ντεπάι δεν πέτυχε στην Βαρκελώνη και ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αποχωρεί από το Καμπ Νου με προορισμό την Μαδρίτη, καθώς για τα επόμενα τουλάχιστον 2,5 χρόνια θα φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ντεπάι είχε πάρει τη μεταγραφή στους Μπλαουγκράνα καλοκαίρι του '21. Με μεγάλες προσδοκίες. Μάλιστα, η Μπάρτσα δεν πλήρωσε ευρώ για τον Μέμφις, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Λυών. Για το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε 42 φορές, σκόραρε 14 κι έδωσε και 2 ασίστ.

Τουλάχιστον, η ομάδα του Τσάβι θα έχει να λέει ότι πήρε και μερικά χρήματα από τον Ολλανδό. Η Ατλέτικο αναμένεται να πληρώσει το συμβολικό ποσό των 3.000.000 ευρώ για να τη μεταγραφή. Θυμίζουμε πως το '15 η Γιουνάιτεντ τον είχε πάρει με 34.000.000 ευρώ και τον πούλησε τρία χρόνια μετά στους Γάλλους αντί 16.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

Τσέλσι: Τα τέσσερα μεγαλύτερα πρωταθλήματα μαζί δεν έχουν ξοδέψει όσα η Τσέλσι τον Ιανουάριο

Μέσι: Το μέλλον του Λίο δεν έχει βασιλιάδες και παλάτεια

News 24/7

24MEDIA NETWORK