Η προπόνηση της εγκύου Άλεξ Μόργκαν έχει θέαμα και τρελά φάλτσα

Όχι, το παιδί της Άλεξ Μόργκαν δεν κινδυνεύει, ίσως και να το διασκεδάζει με τα γκολ που πετυχαίνει η 7 μηνών έγκυος μητέρα του.

Ιούλιος 2019: Η Άλεξ Μόργκαν πανηγυρίζει το γκολ της κόντρα στην Αγγλία, για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Οι ΗΠΑ πέρασαν την Αγγλία και κατέκτησαν το τρόπαιο
Ιούλιος 2019: Η Άλεξ Μόργκαν πανηγυρίζει το γκολ της κόντρα στην Αγγλία, για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Οι ΗΠΑ πέρασαν την Αγγλία και κατέκτησαν το τρόπαιο AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

H Άλεξ Μόργκαν δεν είναι μια τυχαία περίπτωση ποδοσφαιρίστριας. Η σέντερ φορ της Λιόν την προπερασμένη χρονιά πέτυχε 23 γκολ και πέρυσι 9 σε 22 αναμετρήσεις, ενώ δεν δίστασε να ανοίξει και μια κόντρα με αρχετυπικές φιγούρες του ανδρικού ποδοσφαίρου, στην οποία ουδέποτε άλλαξε τη θέση της. Επίσης, αν και 7 μηνών έγκυος, δείχνει να μην επιθυμεί να δει την καριέρα της να εξαφανίζεται μέσα από τη νέα ζωή της ως μέλλουσα μητέρα.

Το παραπάνω βίντεο έχει ήδη 1,5 εκατομμύρια views και αναδεικνύει την μαεστρία της Μόργκαν στην πάσα και στο σουτ με φάλτσο γεωμετρικής ακριβείας, που βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση. Η Μόργκαν δίνει το 'παρών' στις προπονήσεις της εθνικής ΗΠΑ, έχοντας στραμμένη την προσοχή της ίσως, ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το σίγουρο είναι ότι με την προσήλωσή της δοξάζει τη σύγχρονη τάση της αθλήτριας-μητέρας, που παραμένει πιστή στον πρωταθλητισμό και στους στόχους που είχε θέσει πριν από το ξεκίνημα του τοκετού της.

Η Σερένα Γουίλιαμς, που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της αφού είχε κερδίσει το αυστραλιανό Όπεν, η Νορβηγίδα δρομέας Ίνγκριντ Κρίστιανσεν που κέρδισε τον μαραθώνιο του Χιούστον ούσα 5 μηνών έγκυος κι η Πόλα Ράντκλιφ που επίσης αγωνίστηκε σε μαραθώνιο στη Νέα Υόρκη ούσα 7 μηνών έγκυος, ανήκουν στο ίδιο κλειστό κλαμπ με τη Μόργκαν: εκείνο όπου οι γυναίκες παλεύουν το ίδιο δυναμικά, το ίδιο ως πρωταθλήτριες και ως μέλλουσες μητέρες, ενίοτε χαρίζοντας και showtime και ρεκόρ θεάματος. Όταν κυοφορείς μέσα σου έναν υποψήφιο G.O.A.T, τότε είσαι ικανή για όλα. 

Πρέπει οι γιοι και οι κόρες σπουδαίων αθλητών να ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

 


News 24/7

24MEDIA NETWORK