Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Football Manager

Δες την μοναδική πρωταπριλιάτικη φάρσα του Football Manager που για λίγα λεπτά σου δίνει την ψευδαίσθηση πως έχεις πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του Αμπράμοβιτς.

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Football Manager

"Ο Σούκερ στον Παναθηναϊκό", "Ο Ροναλντίνιο στον Ολυμπιακό". Κάθε πρωταπριλιά, εφημερίδες και αθλητικές ιστοσελίδες γράφουν ειδήσεις σαν τις προαναφερθείσες που δεν ισχύουν και την επόμενη μέρα αποκαλύπτουν την αλήθεια, λέγοντας πως επρόκειτο για πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Οι αναγνώστες είναι υποψιασμένοι και σχεδόν κανείς πια δεν γελάει. Η πιο δυνατή φάρσα από τον χώρο του "αθλητισμού" έρχεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα από το "Football Manager".

Κάθε πρωταπριλιά και ενώ "τρέχεις" την ομάδα σου εμφανίζεται στην οθόνη σου κάτι σαν αυτό:

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Football Manager

Η ομάδα σου σε μία στιγμή απίστευτης "κουβαρντοσύνης" ανακοινώνει πως σου δίνει 500 εκατομμύρια για να αγοράσεις παίκτες και να φτιάξεις νέο γήπεδο.

Μόλις αρχίζεις να μπαίνεις σε δίλημμα για το αν θα φέρεις τον Μέσι ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα σου, σε μια μεταγραφή που θα ανακοινώσεις στα εγκαίνια του νέου σου Μαρακανά, έρχεται το παρακάτω νέο, το οποίο σε επαναφέρει στην πραγματικότητα:

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Football Manager

"Πρωταπριλιά! Δεν είναι δυνατόν να πίστεψες πως θα κάναμε τα πράγματα τόσο εύκολα για σένα"!

Το φανταστικό είναι ότι την πρωταπριλιά σου προσφέρονται 500 εκατομμύρια είτε έχεις την Μπρομαποϊκάρνα είτε την Μπάγερν Μονάχου.

Αν δεν σου έχει εμφανιστεί ακόμα αυτή η φάρσα, παρόλο που παίζεις Football Manager τα τελευταία 10 χρόνια, μην παραξενεύεσαι, καθώς για να σου εμφανιστεί θα πρέπει να ναι είναι πρωταπριλιά και στην πραγματική ζωή, αλλά και στο ημερολόγιο του Football Manager.

News 24/7

24MEDIA NETWORK