Η πτήση της προετοιμασίας του Αστέρα (VIDEO)

Ο Αστέρας πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστρία. Δείτε το VIDEO από την πτήση των Αρκάδων.

Η πτήση της προετοιμασίας του Αστέρα (VIDEO)

Στις 5:15 τα ξημερώματα της Κυριακής αναχώρησε το λεωφορείο της ομάδας, έξω από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με προορισμό το "Ελευθέριος Βενιζέλος". Βαλίτσες παντού, το πούλμαν γεμάτο, η νύστα της ώρας φυσιολογική και όλα έτοιμα για το πρώτο ταξίδι της χρονιάς. Αυτή τη φορά για την Αυστρία εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν τρία φιλικά παιχνίδια.

Πρώτος έφτασε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου ο Εντερσον Τορμένα. Θέμα συζήτησης η δύσκολη πρόκριση της Βραζιλίας κόντρα στην Χιλή. Τα νέο απόκτημα του Αστέρα παραδέχτηκε τη δυσκολία της χώρας του στο να κατακτήσει το Μουντιάλ, όμως τα αυτοκίνητα των συμπαικτών του δεν έδιναν περαιτέρω χρόνο συζήτησης.

Στο λεωφορείο επικρατούσε ησυχία και περίπου στις 19:30, οι Κιτρινομπλέ έφτασαν στο αεροδρόμιο. Γρήγορη επιβίβαση και όλα έτοιμα για το ταξίδι. Η Αυστρία περίμενε τον Αστέρα μέσω Μόναχου. Μετά από περίπου δυόμιση ώρες πτήσης οι Αρκάδες αποβιβάστηκαν στην πόλη της Γερμανίας και από εκεί ξεκίνησαν οδικώς για Τιρόλο.

Πανέμορφα τοπία, καταπράσινα, γραφικά χωριουδάκια και ξαφνικά το Αλπικό μέρος που θα φιλοξενήσει τον Αστέρα. Κολακευτικά σχόλια για το ξενοδοχείο, λίγη γκρίνια για τη βροχή και αμέσως φαγητό. Άλλωστε η ώρα πήγε 15:00 τοπική (μία ώρα πίσω από Ελλάδα) και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Πηγή: arcadiasports.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK