Η Ρεάλ αφήνει στην άκρη τον Ικάρντι γιατί έχει άλλον στόχο

Κανένα ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι δεν έχει εκδηλώσει η Ρεάλ παρά τα δημοσιεύματα. Οι Μαδριλένοι αναμένουν την ενσωμάτωση του Έντρικ στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ αφήνει στην άκρη τον Ικάρντι γιατί έχει άλλον στόχο
Ο Κάρλο Αντσελότι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μόνο λίγα δεν είναι τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις θέσεις, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως μετά την απώλεια του Βινίσιους για τους επόμενους μήνες, οι Μαδριλένοι θα αναζητήσουν έναν ποδοσφαιριστή για την επιθετική τους γραμμή.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Αντσελότι να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Γαλατασαράι, με την αινιγματική τοποθέτηση του μάνατζερ του να φουντώνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρεάλ, παρά τα όσα γράφονται, δεν στοχεύει στην απόκτηση του Ικάρντι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς περιμένει το καλοκαίρι του 2024 και την ένταξη τουΈντρικ τον οποίο και πιστεύει.

Οι Μαδριλένοι περιμένουν πως και πως την ενσωμάτωση του παίκτη στο ρόστερ τους και δεν θέλουν να αλλάξουν τον σχεδιασμό τους, κάτι που θα συμβεί με την απόκτηση και του Ικάρντι.

Θυμίζουμε πως στη γραμμή κρούσης των Μαδριλένων αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Χοσέλου ενώ στο πλευρό του είναι ο Ροντρίγκο, ο οποίος μαζί με τον Μπέλιγχαμ κρατούν με τα γκολ τους τους μερένχες στο κόλπο για την κατάκτηση της La Liga.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην παίκτης της Σίτι "πετάει" φωτιές με την Άστον Βίλα και ο Έμερι έσβησε άμεσα τα όνειρα του Αρτέτα

Ο Φάτι άφησε για λίγο τα γήπεδα και έπιασε τα θρανία για χάρη της Μπράιτον

Ο Ντε Μπρόινε πήγε για F1 και έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το come back του

News 24/7

24MEDIA NETWORK