Η Ρεάλ άρχισε τα φροντιστήρια στον Έντρικ εν όψει καλοκαιριού

Στη Μαδρίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του ο Έντρικ προκειμένου να έχει μία πρώτη επαφή με την πόλη αλλά και τις εγκαταστάσεις στο Βαλντεμπέμπας.

Η Ρεάλ άρχισε τα φροντιστήρια στον Έντρικ εν όψει καλοκαιριού
Ο Έντρικ με τη φανέλα της Παλμέιρας AP

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ενταχθεί και επίσημα το ερχόμενο καλοκαίρι ο Έντρικ σε ένα deal που μαζί με τα μπόνους κόστισε στον Φλορεντίνο Πέρεθ ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ.

Πλέον, το πρωτάθλημα της Βραζιλίας έχει ολοκληρωθεί με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων από ότι φαίνεται θα αξιοποιηθεί στη Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Relevo, ο Έντρικ αναμένεται να βρεθεί άμεσα στην ισπανική πρωτεύουσα προκειμένου να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλόρεντίνο Πέρεθ αλλά και να έχει μία πρώτη επαφή τόσο με τις εγκαταστάσεις όσο και με το κλίμα της πόλης.

Οι Μαδριλένοι θέλουν να παραλάβουν τον ταλαντούχο φορ όσο το δυνατόν πιο έτοιμο γίνεται σε όλα τα επιπέδα προκειμένου να μπει για τα καλά στο ροτέισον της ομάδας γι αυτό και παίρνουν τα μέτρα τους.

Ο Έντρικ θα παραμείνει για κάποιες μέρες στη Μαδρίτη και έπειτα θα επιστρέψει και πάλι στη Βραζιλία για να λάβει μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παλμέιρας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν πέφτει με τίποτα το κάστρο της Ατλέτικο: Το αδιανόητο σερί νικών των Ροχιμπλάνκος

Η Λίβερπουλ επιστρατεύει κι άλλον δανεικό για να καλύψει το κενό του Μάτιπ

Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Αλάμπα, ποιες οι προθέσεις του

News 24/7

24MEDIA NETWORK