Η Ρεάλ δεν θα χρειαστεί να πουλήσει κανέναν για τον Εμπαπέ

Ο πρόεδρος της LaLiga μετέφερε την εικόνα των Μαδριλένων όσον αφορά τα οικονομικά, ενώ επίσης σχολίασε την μεταγραφή.

PSG's Lionel Messi, right, congratulates PSG's Kylian Mbappe after he scored his side's first goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ως γνωστών έχει ξεκαθαρίσει στην PSG ότι δεν θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα την επόμενη σεζόν, έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, το μεγάλο του συμβόλαιο και τα ακριβά μπόνους του θα μπορούσαν ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόβλημα στους Μαδριλένους.

Όταν πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας ρωτήθηκε για τις πιθανές επιπτώσεις της άφιξης του Γάλλου δήλωσε: "Φυσικά, αυτά είναι φανταστικά νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, ο Μπέλινγκχαμ, ο Χάλαντ και ο Εμπαπέ είναι οι τρεις κυρίαρχοι παίκτες στον πλανήτη και δύο από αυτούς βρίσκονται τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Όσον αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις της άφιξης του Κιλιάν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τέμπας ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα παρόμοια με αυτά που ταλαιπώρησαν την Μπαρτσελόνα τον τελευταίο καιρό.

"Είναι ένας σύλλογος σε εξαιρετική οικονομική θέση. Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής είναι πολύ ικανοί διαχειριστές, αλλά δεν είναι πολύ καλοί στη διοργάνωση νέων διοργανώσεων (European Super league). Δεν είναι υποχρεωμένοι να πουλήσουν κανέναν για να αντέξουν οικονομικά τον Εμπαπέ, καθόλου".

Εφόσον αυτές οι δηλώσεις αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, τότε η ομάδα της Ρεάλ πραγματικά θα είναι ενισχυμένη με πολύ ποιότητα, με προσωπικότητες και όλα αυτά με τον μέσο όρο της ομάδας να έχει πέσει εξαιρετικά με εντολή Πέρεθ. Επομένως, μία ακόμα λαμπερή με μέλλον ομάδα μπορεί να ετοιμάζεται να παλέψει για το στέμμα της εντός και εκτός συνόρων.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τζιμ Ράντικλιφ μίλησε, εκτός δύο ενδεκαδάτοι παίκτες το καλοκαίρι, θα υπάρξει ουρά…

Η Νάπολι ζητά την περιουσία του Τζένγκις Χαν για έναν παίκτη, ομάδα πάει να τον κλέψει από την Παρί και το FFP γελά

News 24/7

24MEDIA NETWORK