Η Ρεάλ γκέλαρε και ο Αντσελότι ρωτήθηκε για το wonderkid με τον μηδενικό χρόνο συμμετοχής

Στον πάγκο έμεινε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ράγιο Βαγιεκάνο ο Αρντά Γκιουλέρ με τον Κάρλο Αντσελότι να δηλώνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ράγιο Βαγιεκάνο για την La Liga με τους μερένχες πλέον να βρίσκονται 2 πόντους πίσω από την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Χιρόνα.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Κάρλο Αντσελότι, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Αρντά Γκιουλέρ, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού που ακόμα δεν έχει καταφέρει να καταγράψει κάποιο λεπτό συμμετοχής.

Ο Αντσελότι ανέφερε ότι παρά το γεγονός πως ο Γκιουλέρ ήταν στην αποστολή για την αναμέτρηση, το ντεμπούτο του θα αργήσει λίγο ακόμα καθώς δεν βρίσκεται στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση.

"...Δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να μπει και να παίξει. Του το είπαμε χθες. Ο Αρντά θα παίξει σύντομα να είστε σίγουροι..."

Θυμίζουμε πως ο Γκιουλέρ αποκτήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε αντί ενός ποσού κοντά στα 20.000.000 ευρώ και όπως "μαρτυρούν" οι φωτογραφίες η αλλαγή στο σώμα του από τη στιγμή που εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λύθηκε το μυστήριο με το... σπασμένο δόντι του Αλβάρες

Οι κεφαλιές σε θέση κατηγορούμενοι: Όλοι οι λόγοι...

Πόσα γκολ έχει βάλει η Λεβερκούζεν; Η "Θεέ και Κύριε" ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK