Πόσα γκολ έχει βάλει η Λεβερκούζεν; Η "Θεέ και Κύριε" ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανέλαβε μία απαξιωμένη Μπάγερ Λεβερκούζεν και την έχει μετατρέψει σε μία πολεμική μηχανή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts on his bench prior the UEFA Europa League Group H soccer match between Bayer Leverkusen and Qarabag at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, Oct. 26, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Αυτό που έχει πετύχει ο Τσάμπι Αλόνσο με την Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία, καθώς ο Βάσκος είπε το "ναι" στους Γερμανούς σε μία περίοδο που ήταν εντελώς απαξιωμένοι και μακριά από τις επιτυχίες, αλλά και το καλό ποδόσφαιρο. Το δεύτερο ο πρώην προπονητής της Σοσιεδάδ το έφερε, μένει να δούμε εάν θα έχει και τρόπαιο στο τέλος της σεζόν.

Τα νούμερα της ομάδας του Αλόνσο... τρομακτικά. Συγκεκριμένα, η Λεβερκούζεν συνεχίζει αήττητη και έχει κερδίσει όλα της τα ματς εκτός από εκείνο με την Μπάγερν Μονάχου που ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2. Επίσης, οι Ασπιρίνες έχουν σκοράρει και 54 γκολ ενώ έχουν δεχθεί μόλις 14.

Συνοπτικά

  • 15 ματς
  • 14 νίκες
  • 54 γκολ υπέρ
  • 14 κατά
  • Πρώτοι στο πρωτάθλημα
  • Πρώτοι στον όμιλό τους στο Europa League

Όλα τα παραπάνω αποτελούν τον πιο ξεκάθαρο λόγο που ο Τσάμπι Αλόνσο φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιό του βέβαια με την Μπάγερ είναι έως το 2026, αλλά φημολογείται πως έχει μπει ρήτρα που αφορά συγκεκριμένα την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Champions League, αλλά και την Λίβερπουλ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπάγερν έριξε 4άρα στην Ντόρτμουντ και ετοιμάζει όχι μία, αλλά δύο μεταγραφές

Ο Τσάβι αποθέωσε παίκτη που ακολούθησε το δρομολόγιο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ και αναμένεται "μάχη"

Το "κτήνος" της Όσιγιεκ είναι αριστεροπόδαρος φορ, 17 ετών, 1,91μ. και έχει τρελάνει την Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK