Η Ρεάλ και στην κακή της μέρα μπορεί να γράφει ιστορία: Τα αδιανόητα νούμερα των τελευταίων 14 σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Σίτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League γράφοντας μυθικά νούμερα για τις 14 τελευταίες σεζόν.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between Mallorca and Real Madrid at the Son Moix stadium in Palma de Mallorca, Spain, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Francisco Ubilla)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/FRANCISCO UBILLA

Η Σίτι έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι οδήγησε την αναμέτρηση στα πέναλτι εκεί που με πρωταγωνιστή τον τρίτο στη σειρά των τερματοφυλάκων, Λούνιν κατάφερε και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Champions League.

Με την επιτυχία αυτή η Ρεάλ έγραψε μία εκπληκτική πορεία στις 14 τελευταίες σεζόν της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Συγκεκριμένα μετά από τον αγώνα κόντρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα οι Μαδριλένοι προκρίθηκαν στους "4" για 12η φορά τα τελευταία 14 χρόνια. Και δεν είναι μόνο αυτό...

Οι 14 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν επίσης πετάξει έξι εν ενεργεία κατόχους του UCL εκτός σε νοκ-άουτ φάση. Και σε μια κακή βραδιά, λοιπόν, όσον αφορά στην ποιότητα και την προσέγγιση του παιχνιδιού η Ρεάλ έγραψε ιστορία και τώρα απέναντι στην Μπάγερν και μετέπειτα εφόσον προκριθεί βέβαια με αντίπαλο την Παρί ή την Ντόρτμουντ θα διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK