Σουάρες: Ο Ουρουγουανός δίνει παράταση στην καριέρα του για να γίνει το reunion

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ίντερ Μαϊάμι ώστε να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες.

Barcelona's Lionel Messi, Luis Suarez and Sergio Busquets, from left to right, look at the trophy after winning the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Μία σπουδαία τριάδα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/MOSA'AB ELSHAMY

Όλο και πιο κοντά σε μία σπουδαία συμφωνία βρίσκεται η Ίντερ Μαϊάμι με τις ευλογίες του μεγάλου αστεριού της ομάδας, Λιονέλ Μέσι.

Ο λόγος για τον Λουίς Σουάρες του οποίου του συμβόλαιο με την Γκρέμιο εκπνέει στο τέλος του 2023, όταν δηλαδή ολοκληρώνεται και το πρωτάθλημα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο Ουρουγουανός σταρ έχει ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει από την ομάδα της Βραζιλίας κάτι που γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό η Ίντερ Μαϊάμι και κάνει τα πάντα προκειμένου να αποσπάσει την υπογράφη του.

Η πρόταση της ομάδας του MLS έχει μονοετή ισχύ, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές οι απολαβές του πρώην φορ των Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως ο Σουάρες εξέτασε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πει "αντίο" στα γήπεδα καθώς αντιμετωπίζει εδώ και αρκετούς μήνες ένα πρόβλημα στο γόνατο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Τσάβι και Ντέκο πιέζουν τον Λαπόρτα για τον παρτενέρ του Λέβα

Ρεάλ: Οι Μαδριλένοι βάζουν πωλητήριο σε ενδεκαδάτο άσο που αγόρασαν αντί 49 εκατ. το 2019

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Γκουντογκάν ξέχασε ήδη το Μάντσεστερ και απολαμβάνει την Βαρκελώνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK