Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει αδιανόητη βόμβα 150.000.000 ευρώ το επόμενο καλοκαίρι

Δημοσίευμα φωτιά στην Γερμανία που εμφανίζεται την Ρεάλ Μαδρίτης έτοιμη να πληρώσει 150.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της κορυφαίου παίκτη της Bundesliga.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μάχη αναμένεται να γίνει το επόμενο καλοκαίρι για χάρη του Φλόριαν Βιρτζ ο οποίος κάνει εντυπωσιακά πράγματα στο Λεβερκούζεν και έχει ξεκαθαρίσει πως το επόμενο καλοκαίρι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερ.

Η Μπάγερν Μονάχου δεδομένα θα κινηθεί άλλωστε ήθελε να το κάνει και φέτος. Βέβαια, αγκάθι στην περίπτωσή του είναι τα 150.000.000 ευρώ της ρήτρας, χρήματα που δεν δείχνει διάθεση να διαπραγματευτούν οι Ασπιρίνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την BILD και η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του Γερμανού wonderkid και μάλιστα είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα 150.000.000 ευρώ της ρήτρας για να τελειώνει την υπόθεση της απόκτησης του παίκτη.

Πολλοί συνδυάζουν το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Βιρτζ με τον Τσάμπι Αλόνσο. Γιατί; Διότι ο Βάσκος φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK