Η Ρεάλ μπορεί να πέσει θύμα της ίδιας της παγίδας με παίκτη που κάνει σεζόν έκπληξη

Η τακτική της Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση του Ντέιβις και παλαιότερα του Κρόος μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ. Τρεις ομάδες από την κορυφή της Ευρώπης ψάχνουν το ριφιφί της χρονιάς.

Η Ρεάλ μπορεί να πέσει θύμα της ίδιας της παγίδας με παίκτη που κάνει σεζόν έκπληξη
Λούνιν AP

Ισπανική "βόμβα" από το Fichajes όσον αφορά στον Αντρέι Λούνιν που έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή από τότε που ανέλαβε τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο του Ουκρανού εκπνέει το '25 και ο παίκτης είχε δείξει τάσεις φυγής προτού αναδειχθεί στον απόλυτο ρόλερ κόστερ.

Το προαναφερθέν Μέσο, λοιπόν, σημειώνει πως τρεις ομάδες ενδιαφέρονται ήδη για τις υπηρεσίες του Ουκρανού γκολκίπερ. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τις Γιουνάιτεντ, Παρί και Μπάγερν Μονάχου. Βέβαια σημειώνεται ότι ο Λούνιν δεν θα έδειχνε διάθεση να αποχωρήσει από την Μαδρίτη για να συνεχίσει να είναι δεύτερος σε κάποια ομάδα.

Για παράδειγμα η Γιουνάιτεντ επένδυσε πάρα πολλά χρήματα για να μπορέσει να πάρει τον Ονάνα από την Ίντερ και μοιάζει απίθανο να τον καθαιρέσει μετά από μόλις μία σεζόν στο Όλντ Τράφορντ. Από την άλλη η Μπάγερν έχει τον Νόιερ, ενώ η Παρί βασίζεται στον Ντοναρούμα.

Παράλληλα τα ισπανικά Μέσα σημειώνουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σύντομα θα κάνει κίνηση για να δώσει νέο συμβόλαιο στον Λούνιν. Θυμίζουμε πως ο Κέπα δεν θα παραμείνει μετά από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ενώ ο Κορτουά ταλαιπωρείται από συνεχόμενους και σοβαρούς τραυματισμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK