Η Ρεάλ παγώνει το θέμα του Ντέιβις, άλλος παίκτης σε διαφορετική θέση αποτελεί βασικό στόχο

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει πίσω την υπόθεση του Αλφόνσο Ντέιβις και πάει για άλλον παίκτη σε άλλη θέση απ' αυτή του αριστερού μπακ.

Η Ρεάλ παγώνει το θέμα του Ντέιβις, άλλος παίκτης σε διαφορετική θέση αποτελεί βασικό στόχο
Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα του Καναδά AP

Η τριανδρία που αποφασίζει για τις μεταγραφές στην Ρεάλ Μαδρίτης -σύμφωνα με το Revelo- αλλάζει προσανατολισμό στις προτεραιότητες για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι Πέρεθ, Σάντσεθ και Καλαφάτ θέλουν στόπερ τη δεδομένη στιγμή και όχι αριστερό μπακ.

Όλο αυτό προήλθε από την απόφαση του Νάτσο ν' αποχωρήσει το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Αλάμπα και τις καλές εμφανίσεις του Μεντί. Υπάρχουν άνθρωποι στο επιτελείο της Ρεάλ που θεωρούν καλύτερη την πώληση του Γάλλου, μπακ αλλά επί της ουσίας αυτό που "καίει" είναι του στόπερ.

Βάσει όλων αυτών το θέμα του Ντέιβις με τον οποίο η Ρεάλ έχει συμφωνήσει προφορικά μένει πίσω και η ομάδα συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για να πάρει το καλοκαίρι τον Λένι Γιόρο, τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό της Λιλ που βρίσκεται στις λίστες των Μαδριλένων από καιρό. Μάλιστα ο Γάλλος στόπερ έχει δώσει τα χέρια με τον Ζόρζε Μέντες για να δουλευτεί στο υψηλότερο επίπεδο η μεταγραφή του στην Ρεάλ.

Φυσικά το θέμα του Αλφόνσο Ντέιβις παραμένει ανοιχτό, όμως, οι 14 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης συνεχίζουν να πιστεύουν πως τα 50-60 εκατ. ευρώ που απαιτεί η Μπάγερν είναι πολλά για έναν παίκτη που το καλοκαίρι του '25 θα είναι ελεύθερος.

Διαβάστε περισσότερα

Άρνε Σλοτ, Λίβερπουλ: Ο πιο ακριβός Ολλανδός προπονητής

Κβαρατσχέλια, Μπαρτσελόνα: Το κρίσιμο ραντεβού που μπορεί να γίνει δώρο για τον Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK