Η ρήτρα για να φύγει ο Χάλαντ από τη Σίτι είναι μικρότερη απ' αυτή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει συμφωνημένη ρήτρα στο σύμβολαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι η οποία ενεργοποιείται το καλοκαίρι του 2024 και δεν ισχύει για ομάδες που αγωνίζονται στην Αγγλία.

Manchester City's Erling Haaland celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 2, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάλαντ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Σίτι ένα από τα γκολ του AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το Athletic σε ρεπορτάζ του υποστηρίζει πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάλαντ με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο ειδικός αυτός όρο σύμφωνα με το δημοσίευμα θα ισχύει από το καλοκαίρι του 2024 και κάθε χρόνο από εκεί και έπειτα θα μειώνεται...

Ποιο είναι αυτό το ποσό; Είναι 200.000.000 ευρώ και μικρότερο από αυτό που είχε ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα και κατέβαλε η Παρί για να τον κάνει δικό της, δηλαδή 222.000.000 ευρώ που μέχρι σήμερα αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ρήτρα είναι δεδομένη μόνο για ομάδες που αγωνίζονται εκτός Premier League, την ίδια στιγμή που κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για τον Νορβηγό σκόρερ το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο Ιωνικός Διαβατών που κάνει το Κύπελλο Ελλάδας να θυμίζει λίγο Αγγλία;

Η Γουλβς βρήκε προπονητή και δεν είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK