Η Ρόμα εξετάζει ανταλλαγή Μανωλά με σούπερ σταρ της Παρί!

Η Ρόμα συνεχίζει να έχει στο μυαλό της πώς θα πουλήσει τον Κώστα Μανωλά και σύμφωνα με γαλλικό ΜΜΕ ο Μόντσι σκέφτεται να προσφέρει τον Έλληνα μπακ στην Παρί για να πάρει δικό της άσο!

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

"Ψήνεται" σούπερ ανταλλαγή μεταξύ της Ρόμα και της Παρί Σεν Ζερμέν; Ναι, αν λάβουμε υπόψη το δημοσίευμα του μηνιαίου γαλλικού περιοδικού "ONZE Mondial', σύμφωνα με το οποίο "ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα Μόντσι εξέφρασε ενδιάφερον για τον Βράζιλιανο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν Λούκας Μόουρα, ζητώντας μάλιστα πληροφορίες για αυτόν από τον Ουνάι Έμερι ".

Από που προκύπτει το όνομα του Κώστα Μανωλά; Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο Μόντσι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει στους Παριζιάνους να πάρουν τον Κώστα Μανωλά και σε αντάλλαγμα να μετακομίσει στην ιταλική πρωτεύουσα ο Λούκας Μόουρα, από τη στιγμή που αμφότερες οι ομάδες κοστολογούν τους δύο ποδοσφαιριστές με ένα ποσό λίγο πάνω από 30.000.000 ευρώ.

Το όνομα μάλιστα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού μόνο απαρατήρητο δεν περνάει λογικά στους ανθρώπους της Παρί, με γαλλικό δημοσίευμα την Τρίτη να αναφέρει πως μετά την απώλεια του Πέπε (Μπεσίκτας) η ομάδα του Έμερι "γλυκοκοιτάζει" το ενδεχόμενο απόκτησης του Έλληνα μπακ των "τζαλορόσι".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK