Η Ρόμα παλεύει να κάνει άλλο ένα "δώρο" στον ΠΑΟΚ

Οταν ο Άλισον έπαιρνε μεταγραφή στη Λίβερπουλ έναντι 75 εκατ. €, στον ΠΑΟΚ δεν είχαν ιδέα ότι θα βγουν κερδισμένοι απ' αυτό. Η Ρόμα επέλεξε ως αντικαταστάτη του Μπέκερ τον Όλσεν κι οι Θεσσαλονικείς πήραν χρήματα. Τώρα, ο Μόντσι έχει στα σκαριά κάτι ακόμα που αφορά τους "ασπρόμαυρους".

Η Ρόμα παλεύει να κάνει άλλο ένα "δώρο" στον ΠΑΟΚ

O Ρόμπιν Όλσεν έγινε ο "αντί-Άλισον" της Ρόμα, γεγονός που ευνόησε τον ΠΑΟΚ, αφού με το ποσοστό μεταπώλησης που του είχε βάλει στην αποδέσμευση του Σουηδού, βγήκε κερδισμένος λαμβάνοντας ένα ποσό που φημολογείται πως "βοήθησε" στη μεταγραφή του Ακπόμ.

Η Ρόμα, όμως, έχει στα σκαριά ένα ακόμη "δώρο" για τον ΠΑΟΚ, αρκεί να βιαστεί και να προλάβει πριν οι Θεσσαλονικείς μπουν στην αρένα στης ευρωπαϊκής "μάχης" με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο "εγκέφαλος" του μεταγραφικού σχεδιασμού των Ρωμαίων, λοιπόν, ο πολυδιαφημισμένος Μόντσι έχοντας χάσει τον Μάλκομ από την Μπαρτσελόνα ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή ανάλογων στοιχείων για “ν' απαντήσει” στην ήττα με τον Βραζιλιάνο.

Και τον βρήκε! Μαντέψτε...

Είναι ο Κουίνσι Πρόουμς, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της αντιπάλου της ελληνικής ομάδας. Στη γειτονική χώρα, μάλιστα γράφουν ότι στην πρώτη προσπάθεια της Ρόμα να πάρει τον παίκτη, η Σπαρτάκ έριξε άκυρο μια και τα 20.000.000 ευρώ δεν την ικανοποίησαν.

Το ιταλικό κλαμπ, βέβαια, παρουσιάζεται πως δεν τα παρατάει και αναμένεται να επανέλθει με συν 15.000.000 ευρώ στην αρχική προσφορά. Θα προλάβει; Ίδωμεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK