Η ρωσική ομάδα που απέρριψε ο Αυλωνίτης

Ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς πριν από μερικές ημέρες, απέρριψε πρόταση που δέχθηκε από ομάδα της Ρωσίας. Μετά την Αυστρία (Στουρμ Γκρατς) και τη Σκωτία (Χαρτς) ψάχνει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Η ρωσική ομάδα που απέρριψε ο Αυλωνίτης

Ο 27χρονος Έλληνας αμυντικός, Τάσος Αυλωνίτης, άφησε το Εδιμβούργο και είναι έτοιμος για τη νέα του περιπέτεια. Προ ημερών το όνομά του συνδέθηκε με το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, είναι μάλλον απίθανο να συνεχίσει στο "τριφύλλι" την καριέρα του, καθώς ούτε καν έχει προταθεί.

Ωστόσο, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού δέχθηκε ήδη την πρώτη πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ήταν από τη Ρωσία και την Ανζί.Η πρόταση προέβλεπε ετήσιες πάγιες απολαβές ύψους 180.000 ευρώ, που μαζί με τα μπόνους μπορούν να έφθαναν τις 200.000 ευρώ.

Η προσφορά θεωρήθηκε χαμηλή από τον ποδοσφαιριστή κι απερρίφθη. Έκρινε ότι έπρεπε να περιμένει καθώς εκτιμά ότι θα έρθει η κατάλληλη πρόταση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν.Η Ανζί ιδρύθηκε το 1991 και την τρέχουσα σεζόν τερμάτισε στη 12η θέση της ρωσικής Premier League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK