Η σατανική σύμπτωση με τη νέα απόλυση του Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο απομακρύνθηκε από τον Ολυμπιακό μετά από τρεις σερί ήττες όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνει αυτή την κατάσταση. Διαβάστε για το deja vu του Πορτογάλου!

Η σατανική σύμπτωση με τη νέα απόλυση του Μπέντο

Λένε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται αρκετές φορές ως φάρσα και αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, ουσιαστικά μέσα σε οκτώ μήνες, κατάφερε να απολυθεί από την ομάδα με την οποία είχε συνεργασία με τον ΙΔΙΟ ακριβώς τρόπο.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου την επομένη της ήττας στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες μετά τα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο (ήττες με 1-0 και στα δύο) ενώ κατά... σατανική σύμπτωση, το ίδιο ακριβώς μονοπάτι είχε ακολουθήσει ο Πορτογάλος τον περασμένο Ιούλιο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στις 11 Μαΐου 2016 έφυγε για πρώτη φορά από την πατρίδα του αναλαμβάνοντας επίσημα τις τύχες της Κρουζέιρο αλλά στις 25 Ιουλίου του 2016 του κούνησαν μαντήλι, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να τον αποδεσμεύει μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Η αρχή του τέλους για τον Μπέντο στην Κρουζέιρο ήταν το ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε που είδε την ομάδα του να γνωρίζει εντός έδρας συντριβή με 3-0 (12/7), ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Φλουμινένσε (17/7) ενώ το κακό ολοκληρώθηκε με την εντός έδρας ήττα από την Σπορτ Ρεσίφε (24/7).

Ο Μάνο Μενέζες πήρε τη θέση του Μπέντο και έκανε ντεμπούτο στο ματς πρωταθλήματος με την Σάντος όπου η Κρουζέιρο έκανε τέταρτη σερί ήττα (0-2), με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να απεύχονται φυσικά να υπάρχει ανάλογο σενάριο την ερχόμενη Κυριακή, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK