Κόστα Ρίκα: "Η σειρά της Ελλάδας!" (VIDEO)

Ένα ιδιαίτερο VIDEO που προτρέπει την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα να περάσει την Ελλάδα και να φτάσει για πρώτη φορά στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου δημιούργησαν οι οπαδοί των "Ticos".

Κόστα Ρίκα: "Η σειρά της Ελλάδας!" (VIDEO)

Το κυριακάτικο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οπαδοί της δημιούργησαν επίσημο VIDEO στο οποίο εμψυχώνουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Χόρχε Λουίς Πίντο, προτρέποντάς το να περάσουν την Ελλάδα και να γράψουν ιστορία.

"Σχεδόν 5 εκατομμύρια άτομα ξύπνησαν σήμερα πιστεύοντας, υψώνοντας το ανάστημά τους, βγάζοντας στο δρόμο σημαίες...σχεδόν 5 εκατομμύρια που δεν θέλουν να ξυπνήσουν αλλά να συνεχίσουν να ονειρεύονται χωρίς φόβο...σχεδόν 5 εκατομμύρια που η καρδιά τους χτυπάει στον ίδιο ρυθμό, ζητωκραυγάζοντας μέχρι θανάτου για την ομάδα...23 παιδιά μακριά από το σπίτι τους κατέκτησαν τον κόσμο, 5 εκατομμύρια ντυμένοι στα άσπρα,τα κόκκινα και τα μπλε, μια ολόκληρη χώρα που τους υποστηρίζει..."

Το μήνυμα με το οποίο κλείνει το VIDEO των Κοσταρικανών είναι: "Ναι, μπορείτε! Επιβιώσατε από τον όμιλο του "θανάτου". Τώρα είναι η σειρά της Ελλάδας!"

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK