Η σούπερ ατάκα του Σιμεόνε για την πρώτη μάχη με Ρεάλ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκρυψε το άγχος του ενόψει του πρώτου ημιτελικού CL με την Ρεάλ, όμως εκεί που "έκλεψε την παράσταση" στη συνέντευξη Τύπου ήταν όταν ρωτήθηκε για το στόχο της Ατλέτικο το βράδυ της Τρίτης.

Atletico Madrid head coach Diego Simeone, right, Diego Godin, left, and Gabriel Fernandez "Gabi" arrive to a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, May 1, 2017. Atletico Madrid will play a Champions League first leg semifinal soccer match against Real Madrid on Tuesday 2. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid head coach Diego Simeone, right, Diego Godin, left, and Gabriel Fernandez "Gabi" arrive to a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, May 1, 2017. Atletico Madrid will play a Champions League first leg semifinal soccer match against Real Madrid on Tuesday 2. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Πριν λίγο καιρό η Ατλετικο Μαδρίτης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ρεάλ στο ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο "Μπερναμπέου" (1-1) και το σίγουρο είναι πως το ίδιο αποτέλεσμα θα επιθυμούσε στον αυριανό αγώνα των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

"Θα είναι δύσκολο το ματς. Θα είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε στο Μπερναμπέου, με δεδομένο πως θα έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας. Δεν μπορώ να φανταστώ το αποτέλεσμα του αγώνα. Ελπίζω ο διαιτητής να περάσει απαρατήρητος.

Εγώ έχω πάντως άγχος πριν από κάθε παιχνίδι. Το ίδιο αισθάνομαι είτε παίζουμε με την Λας Πάλμας, είτε με την Ρεάλ Μαδρίτης είτε με την Λεγκανές. Δεν αλλάζει τίποτα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε παραμονή του "Derby Madrileno", με τον τεχνικό της "Ατλέτι" να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα αναφορικά με το στόχο της ομάδας του.

"Ο στόχος μας είναι να κατεβάσουμε στον αγωνιστικό χώρο μία ομάδα που θα παίξει όπως θα έπαιζε αυτό το παιχνίδι ένας οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης..."

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK