Η Σπαρτάκ εμπόδιο στο "φλερτ" ΠΑΟΚ - Ινσαουράλδε

Ο Αργεντινός στόπερ "χτύπησε την πόρτα" του "Δικεφάλου", αλλά η περίπτωση απόκτησής του μόνο εύκολη δεν είναι.

Η Σπαρτάκ εμπόδιο στο "φλερτ" ΠΑΟΚ - Ινσαουράλδε

Από την Δευτέρα (19/1) είχε αναπτυχθεί μία φημολογία ότι ο Ινσαουράλδε "φλερτάρει" ξανά με τον ΠΑΟΚ, η οποία την Τρίτη (20/1) επιβεβαιώθηκε. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει άνοιγμα στον "Δικέφαλο" με στόχο την επιστροφή του στην Τούμπα, ωστόσο, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι.

Κι αυτό γιατί η Σπαρτάκ Μόσχας συζητάει μόνο ενδεχόμενο αγοράς και όχι δανεισμού, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται να δαπανηθούν αρκετά χρήματα για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτησή του.

Ο 30χρονος αμυντικός ήρθε τον Γενάρη του 2014 στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού και έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν μετρώντας δέκα συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει.

Τα επεισόδια με Κουτρουμπή και Εντινγκά

Ο Αργεντινός έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για τις... πυγμαχικές. Συγκεκριμένα, ο Ινσαουράλδε είχε χτυπήσει με γροθιά τον Εντινγκά σε ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ το ίδιο έπραξε με τον Κουτρουμπή του Παναθηναϊκού σε επεισόδιο στη φυσούνα, στο περιθώριο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η γροθιά στον Εντινγκά:

Το επεισόδια με Κουτρουμπή:

News 24/7

24MEDIA NETWORK