"Η Σπάρτη με την υγιή πλευρά του ποδοσφαίρου" λέει ο Γιαννακόπουλος

Τη στάση του σχετικά με τη θέση της Σπάρτης σε ό,τι αφορά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

"Η Σπάρτη με την υγιή πλευρά του ποδοσφαίρου" λέει ο Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προσωπική ανακοίνωση του σχολίασε τη θέση της ομάδας του στην πρόσφατη ψηφοφορία που έγινε στην Football League, προκειμένου να εκλεγούν τα τρία άτομα που την εκπροσώπησαν στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Η σχετική δήλωση:

"Μετά από λάθος συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπως το χαρακτήρισαν και παραδέχτηκαν οι ίδιοι σε επικοινωνία τους μαζί μου, αλλά και πολλών συνειδητών αναπαραγωγών αυτού του ψεύδους από διαφόρους, πως δήθεν η ΠΑΕ Σπάρτης, η ομάδα του τόπου καταγωγής μου, συντάχθηκε υπέρ της σημερινής κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οφείλω ν’ αποκαταστήσω την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία η Σπάρτη δεν τάχθηκε υπέρ κανενός από τα δύο "στρατόπεδα", πόσο μάλλον με το υπάρχον, διότι δεν έχει την ανάγκη να το κάνει.

Μου είναι αδύνατο να δεχτώ ότι αυτό έχει από κάποιους αμφισβητηθεί, παρά τη μεγάλη προσπάθεια προπαγάνδας που έγινε.

Επίσης, για την αποφυγή οποιασδήποτε δόλιας ή μη, επόμενης φοράς που θα επιχειρήσουν κάποιοι με "λάθη" να διαταράξουν τη σχέση μου με τους φιλάθλους της ομάδας της καρδιάς μου, τον Παναθηναϊκό, με απώτερο σκοπό να βλάψουν το τμήμα μπάσκετ αλλά και επειδή γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός βγάζει υγεία και θέλει οι αγώνες να κερδίζονται εντός γηπέδου, δηλώνω ρητώς ότι:

Η Σπάρτη, όσο περνάει από το χέρι μου, πάντα θα συντάσσεται με την υγιή πλευρά των πραγμάτων".

24MEDIA NETWORK