Η Σπόρτινγκ τον διώχνει, πού πάει ο Κάμπελ;

Σε ομάδα δεν μπορεί να στεριώσει όπως φαίνεται ο Τζόελ Κάμπελ, αφού μετά από το δανεισμό του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν έχει καταφέρει να πείσει τους Πορτογάλους. Πορτογαλικό δημοσίευμα τον στέλνει προς Αγγλία μεριά που θα κριθεί το μέλλον του στην Άρσεναλ.

Sporting's Joel Campbell, right, celebrates with teammate Islam Slimani at the end of the Portuguese league soccer match between Sporting CP and FC Porto at the Alvalade stadium in Lisbon, Sunday, Aug. 28 2016. Sporting won 2-1. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Joel Campbell, right, celebrates with teammate Islam Slimani at the end of the Portuguese league soccer match between Sporting CP and FC Porto at the Alvalade stadium in Lisbon, Sunday, Aug. 28 2016. Sporting won 2-1. (AP Photo/Armando Franca) AP

Λοριάν, Ρεάλ Μπέτις, Ολυμπιακός, Βιγιαρεάλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σε αυτές τις ομάδες έχει κάνει το "αγροτικό" του ο Κοσταρικανός χαφ, μην μπορώντας όμως να κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός με τις εμφανίσεις του.

Ο 24χρονος, που είχε κάνει μία πολύ καλή σεζόν στους "ερυθρόλευκους" τη σεζόν 2013-14, δεν κατάφερε έκτοτε να κάνει καλές γεμάτες σεζόν, πέρα από μερικές εκλάμψεις στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα να βλέπει την πόρτα της εξόδου και από την τωρινή του ομάδα, την Σπόρτινγκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " O Jogo", η απόδοση του Κάμπελ δεν έχει εντυπωσιάσει τα "λιοντάρια", με τους υπεύθυνους να έχουν αποφασίσει ήδη να μην τον αγοράσουν και να τον στείλουν πίσω στην Άρσεναλ, όπου και ανήκει από το 2011.

Η Σπόρτινγκ τον διώχνει, πού πάει ο Κάμπελ;

Τη φετινή χρονιά, ο νεαρός χαφ έχει καταφέρει να αγωνιστεί μεν 30 φορές, αλλά έχει βρει δίχτυα μόλις τις 3 από αυτές, μη δικαιολογώντας τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το όνομά του.

Το μέλλον του επανέρχεται στους "κανονιέρηδες", με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, οι οποίοι θα κοιτάξουν να αποδεσμευτούν από τις υπηρεσίες του, με την Μπράιτον να έχει εκδηλώσει έντονα ενδιαφέρον.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

News 24/7

24MEDIA NETWORK