Η τετράδα "φωτιά" που θέλει να φέρει στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Η... σκούπα που παίρνει ο Μουρίνιο το καλοκαίρι δεν θ' αφήσει "γυμνή" την Μάντσεστερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πορτογάλος έχει βάλει στο "μάτι" τέσσερις παικταράδες που θα σηκώσουν στο πόδι το "Ολντ Τράφορντ".

Η τετράδα "φωτιά" που θέλει να φέρει στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο
AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για καλοκαιρινό... extreme makeover, αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο πρόκειται να κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, που από τη νέα σεζόν δεν θα θυμίζει σε καμιά περίπτωση το φετινό.

Ένα από τα πιο "βαριά" ονόματα που βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου, αλλά μπορεί να αποδειχθεί... άσος στο μανίκι, λόγω των χρημάτων που μπορεί να αποφέρει είναι ο Πολ Πογκμπά για χάρη του οποίου οι "κόκκινοι διάβολοι" ξόδεψαν 95.000.000€ το καλοκαίρι του '16.

Ο "Special One", έχει εντοπίσει και ξέρει σε ποιες θέσεις "πονάει" η ομάδα του, με την "Daily Express" να αποκαλύπτει σήμερα (21/3) πως ο Πορτογάλος ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ για να ξαναζήσει το "Ολντ Τράφορντ" τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Η λίστα του Μουρίνιο περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων θα βάλουν "φωτιά" στην... καυτή όπως αναμένεται θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο αμυντικός τις Μπαρτσελόνα, Σάμιουελ Ουμτιτί φιγουράρει ως φαβορί για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην "ιδανική" άμυνα που έχει στο μυαλό του ο "Μου", ενώ ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ παρουσιάζεται ως παρτενέρ του.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, Μάρκο Βεράτι και Τόνι Κρος φέρονται να είναι οι εκλεκτοί που θα τονώσουν τα χαφ.

Για να υλοποιηθούν, όμως, τα "θέλω" του Ζοζέ Μουρίνιο, απαιτούνται δυο... καράβια χρήματα και ο Πορτογάλος έχει ήδη ξοδέψει 350.000.000 σε μεταγραφές, χωρίς να έχει πετύχει μεγάλα πράγματα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK