Η θέληση του Μάνταλου "σκοτώνει"

Ο αρχηγός της ΑΕΚ τέθηκε νοκ-άουτ από τις δύο αναμετρήσεις με την Σέλτικ, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες όπως έχει μάθει να κάνει μετά τις ατυχίες που τον βρήκαν παλεύει με τη... γκίνια, κερδίζοντας μικρές μάχες που αναπτερώνουν τις ελπίδες μέχρι και για άμεση επιστροφή του.

Η θέληση του Μάνταλου "σκοτώνει"

Τι πάει να κάνει πάλι ο Πέτρος Μάνταλος;

Ο αρχηγός της ΑΕΚ που δεν έχει περάσει και λίγα στην καριέρα του, ήρθε ξανά αντιμέτωπος με την ατυχία (ευτυχώς όχι όπως τις προηγούμενες φορές) αφού ελάχιστα πριν την πρώτη "μάχη" με την Σέλτικ ένας μυικός τραυματισμός στο προσαγωγό τον άφησε εκτός.

Αργότερα, έγινε γνωστό πως ο πρώην άσος της Ξάνθης δεν θα μπορούσε να παίξει ούτε στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη Σκωτία αφήνει στην πρωταθλήτρια ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.

Όμως, για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος "Πετράν" των οπαδών της ΑΕΚ δείχνει ότι η θέληση του μπορεί ν' αποτελέσει μεγάλο "όπλο" στην προσπάθεια που κάνει το σώμα του για να ανταποκριθεί στη θεραπεία.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, παίζει "δυνατά" στο "στρατόπεδο" της Ένωσης μία μικρή ελπίδα ο Πέτρος Μάνταλος να προλάβει τελικά να παίξει με τους Σκωτσέζους την ερχόμενη Τρίτη.

Ο χρόνος δεν είναι υπέρ του αρχηγού, ωστόσο αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πώς καταφέρνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ακόμη και στα πολύ δύσκολα, να μικραίνει το διάστημα που υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK