Η θέση Κλάους για Σαραβάκο

Απάντηση στο αποκλειστικό θέμα του Contra.gr, για την φραστική επίθεσή του τον Δημήτρη Σαραβάκο, έδωσε ο Αθανασιάδης. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε διαψεύδοντας αφού από την μία μίλησε για ανακρίβειες κι από την άλλη αποδίδει όσα ειπώθηκαν ήταν στην ένταση του αγώνα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports / ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ)
athanasiadis EUROKINISSI SPORTS

Με ανάρτησή του στο instagram ο φορ του ΠΑΟΚ πήρε θέση και τόνισε πως ό,τι ειπώθηκε με τον Δημήτρη Σαραβάκο, ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα.

Όπως είχε αποκαλύψει από το πρωί το Contra.gr, σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κώστα Γουλή ( με διαλόγους) για το... επεισοδιακό τρίτο ημίχρονο της Τούμπας, στον Παναθηναϊκό ήταν έξαλλοι με τον Κλάους για την φρασεολογία του κατά του "μικρού", μετά την λήξη του αγώνα.

Πριν λίγη ώρα ,λοιπόν, ο Κλάους τοποθετήθηκε για το θέμα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ποστάροντας τα εξής : "Εκτιμώ τον κύριο Σαραβάκο για το ήθος του και τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όσα γράφονται είναι ανακρίβειες. Ότι ειπώθηκε μεταξύ μας ήταν στην ένταση του αγώνα!! Εγώ και οι συμπαίκτες μου σεβόμαστε κάθε ομάδα και κάθε αντίπαλο".

Η θέση Κλάους για Σαραβάκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK