Η τιμή για Σάντσο είναι... αλμυρή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει γνωστοποιήσει την τιμή του Άγγλου σε περίπτωση που υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, απομακρύνεται η Ντόρτμουντ.

Dortmund's Jadon Sancho makes a fist during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg at the Signal Iduna Park stadium in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho makes a fist during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg at the Signal Iduna Park stadium in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Στην περίπτωση που υπάρξει κρούση για τον Τζέιντον Σάντσο αυτό το καλοκαίρι, η Γιουνάιτεντ φαίνεται πρόθυμη να τον παραχωρίσει, όχι όμως για ένα ποσό κάτω από τα 40-50 εκατομμύρια.

Αν και οι εμφανίσεις του παίκτη στην Αγγλία δεν εντυπωσίασαν, το νεαρό της ηλικίας του παίκτη, η εμπορικότητα και η αν αναμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτει το διατηρούν στην “βιτρίνα” που απευθύνεται σε βαθιά πορτοφόλια.

Η Ντόρτμουντ, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν δύναται να καλύψει ένα τέτοιο ποσό παρόλο που θα ήθελε ο Άγγλος να ξαναγίνει μόνιμος κάτοικος Βεστφαλίας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της Γερμανικής ομάδας.

Βέβαια, η τιμή δεν αποτελεί τροχοπέδη μόνο για την Ντόρτμουντ, αλλά και άλλες ομάδες, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν την μικρή κινητικότητα στο μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου καθώς και τα ποσά που ξοδεύτηκαν.

Διαβάστε περισσότερα

Δρόμος στρωμένος με χαρτονομίσματα απλώνεται για Βαράν

Το μήνυμα του Μαρτίνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK