Η Τότεναμ επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις και ο Ποστέκογλου αποθέωσε τον παίκτη που ανέστησε

Τον Ριτσάρλισον αποθέωσε σε δηλώσεις του ο Άγγελος Ποστέκογλου μετά από την νίκη επί τις Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League.

Η Τότεναμ επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις και ο Ποστέκογλου αποθέωσε τον παίκτη που ανέστησε
Ο Άγγελος Ποστέκογλου χαιρετάει τον κόσμο της Τότεναμ AP

Στους αγωνιστικούς ρυθμούς που είχε στην αρχή της σεζόν φέρεται πως επιστρέφει σιγά σιγά η Τότεναμ καθώς μετά τον θρίαμβο επί της Νιούκαστλ σειρά είχε η νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πλέον, τα "σπιρούνια" μπήκαν και πάλι σε τροχιά 4αδας έχοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι για μεγάλο τους πρωταγωνιστή έναν παίκτη που έχει ακούσει ουκ ολίγα σχόλια από ημέρα που πήρε μεταγραφή στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Ριτσάρλισον ο οποίος έχει βρει και πάλι τον εαυτό του πετυχαίνοντας 3 γκολ στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της Τότεναμ στην Premier League, αρχίζοντας σιγά σιγά να εξαργυρώνει τα 60.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου θέλησε να ανεβάσει κι άλλο ψυχολογικά τον παίκτη αποθεώνοντάς τον δημόσια για άλλη μία καλή τυ εμφάνιση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για μία μηχανή γκολ που σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό.

"...Ο Ριτσάρλισον είναι μία μηχανή γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του στις προπονήσεις της ομάδας και πιστεύω ότι θα βγει πάντα εκεί έξω και θα κάνει τη δουλειά..."

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος στράικερ φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων της Σαουδικής Αραβίας οι οποίες δεν αποκλείεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Ποστέκογλου

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Πέρεθ ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Χριστουγεννιάτικο δώρο του στους φίλους των Μαδριλένων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κλείδωσε το deal, πάει Γερμανία "πουλέν" του Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK