Η Τότεναμ ήθελε παλαίμαχο τερματοφύλακα YouTuber και Podcaster για να καλύψει τον Γιορίς

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως η Τότεναμ ήταν έτοιμη να βγάλει από την συνταξιοδότηση κίπερ για να καλύψει τον Γιορίς.

Tottenham's head coach Antonio Conte attends the start of the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Αντόνιο Κόντε AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σε μία κίνηση που θα είχε σηκώσει μεγάλη συζήτηση ήταν έτοιμη να προχωρήσει η Τότεναμ σύμφωνα με την Daily Mail. Η προσπάθεια των Λονδρέζων, όμως, μπλοκαρίστηκε από την Premier League.

Συγκεκριμένα, το προαναφερθέν Μέσο αναφέρει ότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετά από τον τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί παραθυράκι στις μεταγραφές off season για να βγάλει από τη συνταξιοδότηση τον Μπεν Φόστερ.

Ο 39χρονος τερματοφύλακας αποσύρθηκε το καλοκαίρι ως παίκτης της Γουότφορντ, είχε την ευκαιρία να πάει στην Νιουκάστλ -σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στο Νησί- ωστόσο επέλεξε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Η Daily Mail υποστηρίζει επίσης πως ο Φόστερ με την τεράστια εμπειρία στην Αγγλία είναι δηλωμένος φίλαθλος της Τότεναμ.

Ο Φόστερ αυτή την περίοδο ασχολείται με το YouTube και τρέχει το δικό του Podcast, έχοντας στο κανάλι του 169.000 subscribers. Να σημειωθεί πως η Τότεναμ αυτή τη στιγμή έχει έναν γκολκίπερ πρώτης γραμμής κι αυτός είναι ο Φρέιζερ Φόρστερ ο οποίος είναι 34 ετών και υπέγραψε με τα Σπιρούνια το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Παρί: Μόνος κι έρημος ο Εμπαπέ, γράφουν για αντίο Μέσι αλλά και Νεϊμάρ

Διεθνής Τσέχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε: "Είμαι ομοφυλόφιλος και δεν θέλω πια να κρύβομαι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK