Παρί: Μόνος κι έρημος ο Εμπαπέ, γράφουν για αντίο Μέσι αλλά και Νεϊμάρ

Ένα δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει πως τόσο η θέση του Νεϊμάρ όσο και του Λιονέλ Μέσι στην Παρί είναι επισφαλείς.

Paris Saint-Germain soccer players, Kylian Mbappe, left, Lionel Messi, center, and Neymar attend a press conference in Tokyo Sunday, July 17, 2022.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Η μαγική τριάδα στην επίθεση της Παρί AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Βόμβα έριξε το footmercato.net σχετικά με την επόμενη μέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, το γαλλικά ρεπορτάζ τιτλοφορείται ως εξής: "Η ΠΣΖ προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Νεϊμάρ και του Λιονέλ Μέσι".

Για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Αργεντινή αρκετό καιρό τώρα τα δημοσιεύματα παρουσιάζουν μία κατάσταση 50-50. Το ένα σενάριο θέλει τον Λίο να έχει συμφωνήσει και να απομένουν οι λεπτομέρειες για το πολυπόθητο "ναι", ενώ το έτερο ότι ο Αργεντινός δεν έχει αποφασίσει και πιθανότητα θα φύγει.

Το προαναφερθέν Μέσο όσον αφορά στον Μέσι δεν δίνει κάτι νεότερο, ανακυκλώνοντας πως ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βρίσκεται σε σκέψεις. Για τον Νεϊμάρ, τώρα, βγαίνει μία κατάσταση περί απόφασης της διοίκησης να χωρίσει με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του δεν λήγει σύντομα.

Η αιτία που η Παρί φέρεται να θέλει να πει αντίο στον Νέι είναι επειδή ο παίκτης δεν αποδίδει τα αναμενόμενα μετά από το Μουντιάλ 2022. Επίσης, γίνεται λόγος και για κακές σχέσεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ σχετικά με τις εκτελέσεις των πέναλτι, αλλά και τη φήμη που ήθελε τον Γάλλο να είναι υπέρ στο να φύγει ο Βραζιλιάνος από το Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα

Τσάβι Σίμονς: Παρά τις βλέψεις της PSV, έχει άλλα σχέδια για το μέλλον

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει να συμπληρώσει τη τριάδα φωτιά με παίκτη έκπληξη

Ζόρζε Μέντες: Παρά τις φήμες, διαψεύδει πως πωλείται παίκτης του αξίας 80 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK