Η... τούμπα της Μπάρτσα "χαλάει" μεταγραφή της Λίβερπουλ

Η ισπανική "AS"... μπλοκάρει τις σκέψεις απόκτησης από την Λίβερπουλ ενός εκ των σταρ της Μπαρτσελόνα που ήταν για... αντίο. Πρόκειται για παίκτη διακαή πόθο του Γιούργκεν Κλοπ που όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε βάζει εμπόδια στη μετακίνησή του.

Liverpool coach Jurgen Klopp looks his players prior to the start of a Champions League Group E soccer match between Liverpool and Spartak Moscow at Anfield, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
klopp AP IMAGES

Η Λίβερπουλ... σαρώνει την αγορά για ποιοτικές μεταγραφές, θωρακίζοντας κυρίως την άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Αρκετοί παίκτες έχουν ήδη αποκτηθεί, πολλά χρήματα δαπανήθηκαν ωστόσο οι "Κόκκινοι" δεν σταματούν να κοιτάζουν περιπτώσεις από το ψηλότερο ράφι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία, ένας από τους βασικούς στόχους του Κλοπ ακούει στο όνομα: Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης χαφ ήταν για να... φεύγει το προηγούμενο διάστημα από την Μπάρτσα, ωστόσο όπως αναφέρει δημοσίευμα της "AS" τα πράγματα άλλαξαν και η περίπτωσή του 29χρονου απομακρύνεται, γίνεται έως και αδύνατη.

Κι όλα αυτά γιατί στην Μπαρτσελόνα έχουν αλλάξει άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή διά στόματος, μάλιστα, Ερνέστο Βαλβέρδε που τον τοποθέτησε με δηλώσεις του ανάμεσα στους πιο απαραίτητος του ρόστερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK