Η τρομακτική βελτίωση του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, διανύει μία καταπληκτική σεζόν με τους "μπλαουγκράνα", αφού συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, στα ίδια ακριβώς παιχνίδια, έχει τα διπλάσια γκολ.

Η τρομακτική βελτίωση του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εντός και των τριών στόχων, αφού είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στον τελικό του Copa del Rey και το βράδυ της Τρίτης (21/4), πέρασε και στα ημιτελικά του Champions League.

Ένας εκ των βασικών συντελεστών γι' αυτή την φανταστική πορεία είναι ο Νεϊμάρ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος πήγε στη Βαρκελώνη την περασμένη σεζόν από τη Σάντος, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του.

Στην πρώτη του σεζόν, μία χρονιά προσαρμογής, δεν τα πήγε και άσχημα αφού σε συνολικά 41 εμφανίσεις πέτυχε 15 τέρματα. Τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας γνώριζαν πως έχει τις δυνατότητες να πετύχει ακόμα περισσότερα.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Νεϊμάρ έχει δικαιώσει πλήρως τους φίλους της Μπαρτσελόνα, αφού σε 41 εμφανίσεις μέχρι στιγμής έχει ήδη 30 τέρματα, δηλαδή τα διπλάσια συγκριτικά με πέρυσι.

Στο πρωτάθλημα, σε 27 εμφανίσεις έχει 18 τέρματα, ενώ την περσινή σε 26 είχε πετύχει 9. Στο Copa del Rey σε 5 παιχνίδια έχει 6 τέρματα ενώ πέρσι σε 3 εμφανίσεις είχε ένα και τέλος, στο Champions League, μετά από τα 3 γκολ σε δύο παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν, έφτασε τα 6 σε 9 εμφανίσεις, σαφώς καλύτερα από την σεζόν 2013-14 όταν σε 10 εμφανίσεις είχε 4 γκολ.

Το πολύ καλό Μουντιάλ που έκανε με την φανέλα της "σελεσάο" το περασμένο καλοκαίρι, πετυχαίνοντας 4 τέρματα, φαίνεται πως τον "ωρίμασε" ποδοσφαιρικά, συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα στα γήπεδα της Ισπανίας και της Ευρώπης.

Με 9 επίσημα παιχνίδια να μένουν ακόμα για την ολοκλήρωση της σεζόν (μπορεί και 10 αν η ομάδα της Βαρκελώνης καταφέρει να φτάσει στον τελικό του Champions League), ο Νεϊμάρ έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την -ούτως ή άλλως εξαιρετική- συγκομιδή του.

Η τρομακτική βελτίωση του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Δείτε ένα VIDEO με τα φετινά επιτεύγματα του Βραζιλιάνου σταρ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK