Η τρομερή ατάκα του Μοντέλα για το φλερτ με την... Ρόμα!

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα είναι ένας εκ των (αρκετών) υποψηφίων για να καθήσουν στον πάγκο της Ρόμα το καλοκάιρι, με τον ίδιο να είναι μάλιστα πολύ... άνετος με αυτό το ενδεχόμενο!

AC Milan coach Vincenzo Montella gives directions to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Vincenzo Montella gives directions to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Δίπλα στο όνομα του προπονητής της Ρόμα για τη σεζόν 2017-18 έχει μπει εδώ και μήνες ένα τεράστιο ερωτηματικό καθώς ουδείς είναι σε θέση να πει με σιγουριά ποιος θα κάθεται στον πάγκο των Ρωμαίων.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει αρκετές συμπάθειες στις τάξεις των οπαδών (σε πρόσφατο γκάλοπ της Corriere dello Sport βγήκε πρώτος σε προτιμήσεις) ενώ για τη θέση του προπονητή έχουν ακουστεί επίσης πολλά ονόματα, μεταξύ των οποίων και οι Έμερι, Μαντσίνι και Μοντέλα.

Όσον αφορά πάντως στον νυν τεχνικό της Μίλαν και άλλοτε παίκτη αλλά και προπονητή της Ρόμα, ρωτήθηκε μετά το 4-0 επί της Παλέρμο για το σχετικό φλερτ και δεν δίστασε να απαντήσει, προσφέροντας μία άκρως απολαυστική ατάκα.

"Αναφέρουν το όνομά μου ως υποψήφιο για το μέλλον για τον πάγκο της Ρόμα; Στη Ρώμη έχω σπίτι, συνεπώς έχω παραπάνω από έναν πάγκο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "αεροπλανίνο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK