Η Τσέλσι αρνήθηκε “δώρο” της Μπάγερν για παίκτη 100 εκατομμυρίων

Ο Τούχελ προσπάθησε να πάρει παίκτη από την πρώην ομάδα του, αλλά τον σταμάτησαν οι “Μπλε” παρά τις χαμηλές πτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Chelsea's head coach Mauricio Pochettino gestures during the English FA Cup fourth round soccer match between Chelsea and Aston Villa at the Stamford Bridge stadium in London, Friday, Jan. 26, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Chelsea's head coach Mauricio Pochettino gestures during the English FA Cup fourth round soccer match between Chelsea and Aston Villa at the Stamford Bridge stadium in London, Friday, Jan. 26, 2024. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ενισχύσει ποιοτικά την γραμμή κρούσης του, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Κομάν, ο Τούχελ προσπάθησε τον Ιανουάριο κάτι το οποίο δύσκολα θα τελεσφορούσε.

Προσπάθησε να φέρει στο Αλιάνζ Αρένα έναν ταλαντούχο, νέο, μα συνάμα ακριβό ποδοσφαιριστή που μετρά μόλις έναν χρόνο στο Λονδίνο. Φυσικά, Ο Μούντρικ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες “μετοχές” της Τσέλσι και ο Ποτσετίνο δεν υπήρχε περίπτωση να τον παραχωρήσει, πόσο μάλλον όταν οι Λονδρέζοι δυσκολεύονται τόσο πολύ στη Premier League, σε μία από τις χειρότερές τους χρονιές.

Η Μπάγερν ήθελε να τον αποκτήσει δανεικό, ποτέ δεν προέκυψε θέμα με τα αγωνιστικά λεπτά από την πλευρά του παίκτη και της ομάδας, αλλά με την δυσκολία του να προσαρμοστεί και να αποδώσει με συνέπεια. Επομένως, ο coach της Μπάγερν δέχθηκε ένα μεγαλοπρεπέστατο “όχι” και κινήθηκε για τον επόμενο στόχο του.

Τελικά, η Μπάγερν έχοντας “κλείσει” τον Μπράιαν Ζαραγόσα από την Γρανάδα για το καλοκαίρι, αποφάσισαν, πέρα από τα 15 εκατομμύρια που κόστισε η μεταγραφή, να δαπανήσουν επιπλέον 4 εκατομμύρια για να καλύψουν το κενό που θα κάλυπτε ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής των “Μπλε”.

Διαβάστε περισσότερα

Επιτέλους, ο Τόνι Κρόος απάντησε στο σενάριο επιστροφής στην Μπάγερν

Έδωσε 180 εκατ. για επιθετικούς και τα γκολ τα βάζει ένας χαφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK