Γιουνάιτεντ: Έδωσε πάνω από 180 εκατομμύρια για επιθετικούς, όμως άλλος κάνει την δουλειά

Ο παίκτης δεν βρισκόταν πάντοτε στα αρχικά πλάνα, αλλά πλέον, χωρίς καν να είναι φορ, προσφέρει το ένα τρίποντο μετά το άλλο.

Manchester United's Antony during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Feb. 01, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Antony during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Feb. 01, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Γιουνάιτεντ έχει πληρώσει ακριβά την δυστοκία των επιθετικών της, με την αναποτελεσματικότητα ορισμένων να είναι πραγματικά αδιανόητη, πολλώ δε μάλλον αν θυμηθούμε το ποσά που κόστισαν και τις προσδοκίες που έφεραν στο Ολντ Τράφορντ.

Προσεγγιστικά, πάνω από 180 εκατομμύρια έχουν δοθεί για την χάρη των Χόιλουντ και Άντονι, οι οποίοι αυτή την σεζόν παρέα με τον Ράσφορντ έχουν πετύχει μόλις και μετά βίας 10 τέρματα στο πρωτάθλημα. Αξίζει να αναφερθεί βέβαια πως ο Άντονι δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στην Premier League, κατάσταση που τον έχει κάνει “κόκκινο” πανί για τους φιλάθλους των “Κόκκινων Διαβόλων.

Από τη στιγμή που τα τόσα εκατομμύρια δεν έφεραν την ευτυχία, κάποιος άλλος, και μάλιστα προερχόμενος από της ακαδημίες του συλλόγου, θα έπρεπε να τιμήσει την ιστορία της Γιουνάιτεντ και να βγει μπροστά.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μακ Τόμινεϊ που δεν κόστισε τίποτα σαν μεταγραφή, αλλά έχει κοστίσει στους αντιπάλους. Μέχρι στιγμής, ο Σκωτσέζος μετρά 7 τέρματα στην Premier League και 1 στο Champions League βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα. Είτε σαν βασικός, είτε σαν χρυσή αλλαγή, ο Μακ Τόμινει έχει προσφέρει πολύτιμους βαθμούς στην Γιουνάιτεντ και έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον Τεν Χαχ που τον εμπιστεύεται.

Ο Ράντκλιφ θέλει η ομάδα του Μάντσεστερ της νέα εποχής να αποτελείται από βασικούς ποιοτικούς γηγενείς παίκτες και αναμένεται να προτείνει στον 27χρονο μία ανανέωση συμβολαίου, μιας και το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε περισσότερα

Carletto Way, έτσι ανακοίνωσε ο Αντσελότι τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έγινε viral

Ο νέος Μπέκαμ των 100 εκατομμυρίων που έχει κολλήσει… πάγκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK