Η Τσέλσι "χτυπάει" το κεφάλι της με τις επιδόσεις του "κομμένου" Λουκάκου

Εντυπωσιακή είναι η εκκίνηση του Ρομέλου Λουκάκου στη σεζόν με την Ρόμα, με τον Βέλγο να έχει ήδη 5 γκολ στις 7 πρώτες του συμμετοχές με την ομάδα.

Η Τσέλσι "χτυπάει" το κεφάλι της με τις επιδόσεις του "κομμένου" Λουκάκου
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει AP

Στη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού μετακόμισε στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδο ο Ρομέλου Λουκάκου καθώς δεν βρίσκοταν στα πλάνα του προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παρά το γεγονός πως οι μπλε αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στη γραμμή κρούσης τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Λουκάκου παρά το γεγονός πως ήταν εξ αρχής στους "κομμένους" και δεν ακολούθησε το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας της Τσέλσι, έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν με την Ρόμα.

Συγκεκριμένα, ήδη ο Βέλγος έχει 5 γκολ σε 7 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ήδη έχει καταφέρει να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.

Θυμίζουμε πως ο Λουκάκου είναι δανεικός για μία χρονιά στη Ρόμα με τους Ιταλούς να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 8.000.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον, κάποια συγκεκριμένη ρήτρα αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Κέιν: Αυτή είναι η υπερπολυτελέστατη βίλα αξίας 34 εκατ. που σκέφτεται να βάλει στη συλλογή του

Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε σπουδαίο deal μέχρι το 2028

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τον πήρε μετά από δύο "όχι" αλλά ήδη έχει ενθουσιαστεί με την απόδοσή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK