Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τον πήρε μετά από δύο "όχι" αλλά ήδη έχει ενθουσιαστεί με την απόδοσή του

Με τα καλύτερα λόγια για την προσαρμογή του Ράιαν Χράβενμπερχ στο ρόστερ της Λίβερπουλ μίλησε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures on the pitch before the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Για την απόκτηση του Ράιαν Χράβενμπερχ κινήθηκε η Λίβερπουλ στην εκπνοή των μεταγραφών με τους ¨Κόκκινους" να τον κάνουν δικό τους αντί ενός ποσού κοντά στα 40.000.000 ευρώ, ενώ νωρίτερα είχαν εισπράξει την αρνητική απάντηση τόσο του Μόισες Καϊσέδο όσο και του Ρομέο Λάβια οι οποίοι κατέληξαν στη Τσέλσι.

Ο Γερμανός έχει καταφέρει να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας με τον Γιούργκεν Κλοπ να τον αποθεωνεί λέγοντας, μεταξύ άλλων πόσο ταλέντο έχει αλλά πόσο έχει καταφέρει να ταιριάξει ηλικιακά με το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας.

"Είναι φανερό πόσο ταλαντούχο παίκτη έχουμε υπογράψει. Διασκεδάζει την κατάσταση και πηγαίνει βήμα προς βήμα. Επίσης ο Χράβενμπερχ ταιριάζει απόλυτα ηλικιακά με το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας μας".

Θυμίζουμε πως ο Χράβενμπερχ έχει ήδη πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους "κόκκινους" έχοντας στη συγκομιδή του 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Λήγει το deadline για Μπόατενγκ, πιέζει ο Τούχελ, τι σκέφτεται η διοίκηση

Η Άιντραχτ θέλει να φέρει τον "νέο" Χάλαντ για αντί - Κόλο Μουανί

Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε σπουδαίο deal μέχρι το 2028

News 24/7

24MEDIA NETWORK