Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου βρήκε τον αντι-Κέιν στο πρόσωπο του φορ-αποκάλυψη της Premier League

Τον Ντόμινικ Σολάνκε φέρεται πως έχει στην κορυφή της λίστας της για αντικαταστάτη του Κέιν η Τότεναμ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η SUN και αναπαράγει η SPORT.

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου βρήκε τον αντι-Κέιν στο πρόσωπο του φορ-αποκάλυψη της Premier League
Ο Άγγελος Ποστέκογλου AP

Τον Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου αντί ενός ποσού λίγο πάνω από τα 100.000.000 ευρώ έδωσε η Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN και αναπαράγει η SPORT ο Άγγελος Ποστέκογλου και οι άνθρωποι της ομάδας σχεδιάζουν την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης τους το καλοκαίρι του 2024 με έμφαση να δίνεται κυρίως σε λύσεις που υπάρχουν στην Premier League.

Στην κορυφή των επιλογών βρίσκεται το όνομα του μεγάλου αστεριού της Μπόρνμουθ, Ντόμινικ Σολάνκε ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με έχοντας στο ενεργητικό του 13 γκολ και 1 ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση για την απόκτησή του, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως βρίσκεται και στα ραντάρ της Άρσεναλ.

Η ποδοσφαιρική ιστορία του Σολάνκε παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ξεκίνησε από την ακαδημία της Τσέλσι η οποία και τον άφησε ελεύθερο το καλοκαίρι του 2017. Τότε ο 26χρονος Άγγλος κατέληξε στην Λίβερπουλ όπου και παρέμεινε για 2 χρόνια πριν αποχωρήσει αντί 21.000.000 ευρώ με προορισμό της Μπόρνμουθ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ τον έφερε πίσω για αντι-Ρονάλντο, τελικά τον άφησε ελεύθερο και πλέον δικαιώνεται

Μάντσεστερ Σίτι: Με τόσα χρήματα κλείνει τελικά τον "μικρό διάβολο" από την Αργεντινή

Βίτορ Ρόκε: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του νέου wonderkid των μπλαουγκράνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK